Durali Karapınar
duralikarapinar@ttmail.com
HEY GİDİ GÜNLER HEY !!!
04/07/2013

Bu yıl dördüncüsünü kutluyoruz PİKNİK ŞENLİĞİNİN. İlk yaptığımız yıl aklıma geliyorda ''nasıl heyacanlıydık''. Kaç kere toplantı yapmıştık yönetim olarak. Şöylemi yapalım böylemi. Ben yine heyacanlıyım. Ama bu heyacan farklı.Bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığının derneğimizi ciddiye alması beni heyacanlandırıyor.

Siz değerli arkaadaşlarımın bir görev kabul ederek PİKNİK ŞENLİĞİNE katılması herkesi heyacanlandırıyor. Haberiniz varmı bilmiyorum. Tatile gidenler tatillerini kısa tutarak PİKNİK ŞENLİĞİNE katılmak istiyorlar. Tam koskoca dört yıl geçti üzerinden. Artık GELENEKSEL yazıyoruz afişlere. Hey gidi günler hey. Su gibi akıp gidiyor. Dönüp arkamıza baktığımızda ''BİZ BUNLARI YAŞADIK MI?''diye soruyoruz akranlarımıza.

Sevgili genç arkadaşlar !

Nöbeti devralmak sizlerin hedefi olmalı. Sizlerin bilgi ve heyacanından bizler yararlanmalıyız. Dört yıldır gösterdiğiniz birlik ve beraberlik örneği sizlerin bu görevleri bizden daha iyi yapacağınızın bir işareti sayıyorum. İnandığınız için bir aradasınız. Birlikten güç ortaya koymak için bir aradayız. Bir aradasınız.

Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.

5451 kez okundu. Yazarlar

Yazarın diğer yazıları

ŞADETNAME - 25/03/2013
Üç yıl eğitmende okuyan şadetname(diploma) alırdı.
Sizin Sayfanız - 25/03/2013
Görüşlerizi buradan açıklayabilirsiniz.